Great Exhibition

Η Great Exhibitions γιορτάζει 10 χρόνια στη SIAL Paris με ειδικές δράσεις

Η Great Exhibitions ετοιμάζεται να γιορτάσει τη 10η επέτειό της με μια εντυπωσιακή συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών του κόσμου, τη SIAL Paris 2024. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 19 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, προσελκύοντας επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο για πέντε ημέρες γεμάτες γαστρονομικές εκπλήξεις, δικτύωση και καινοτομίες.

Η Great Exhibitions, με μια πορεία που συνδέεται άρρηκτα με τις κορυφαίες εκθέσεις διεθνώς, γιορτάζει φέτος δέκα χρόνια επιτυχημένων παρουσιών στις σημαντικότερες εκθέσεις. Στη SIAL Paris 2024, η εταιρεία καλύπτει σχεδόν το 1/3 των ομαδικών συμμετοχών και έχει προγραμματίσει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, καθιστώντας τα περίπτερά της βασικό σημείο ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες.

Ένας από τους μεγαλύτερους πόλους έλξης θα είναι το Taste Area by Great Exhibitions & Mavrommatis Restaurant, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις από τέσσερις διαφορετικές Περιφέρειες της Ελλάδας. Οι λάτρεις της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλούσια γαστρονομική παράδοση της χώρας.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο ενδιαφέροντος είναι το Olive Oil Bar, όπου οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν τις καλύτερες ελληνικές ετικέτες ελαιολάδου. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα προσφέρει την ευκαιρία για γευσιγνωσία και πληροφόρηση σχετικά με τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων ελαιολάδων από την Ελλάδα.

Η Great Exhibitions, με στόχο να προωθήσει τα υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, παρουσιάζει το Greek Premium Products Showcase Area, όπου θα εκτεθούν gourmet και ζαχαροπλαστικά προϊόντα από την Ελλάδα. Αυτή η νέα πρωτοβουλία έχει σκοπό να φέρει τα ελληνικά προϊόντα στο προσκήνιο της διεθνούς αγοράς.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν το Greek Awarded Products Area, έναν χώρο αφιερωμένο σε προϊόντα που έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, αποδεικνύοντας την ποιότητα και τη φήμη των ελληνικών τροφίμων στις παγκόσμιες αγορές.

Για όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα, η Lounge Area στο κέντρο του Hall 1 Savoury θα προσφέρει έναν όμορφο και άνετο χώρο για ξεκούραση και κοινωνική συναναστροφή, ενισχύοντας το κλίμα δικτύωσης.

Πριν την έναρξη της έκθεσης, η Great Exhibitions θα δημοσιεύσει τον Truly Greece Exhibitors’ catalogue, έναν αναλυτικό οδηγό με πληροφορίες για τους εκθέτες της και τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν. Ο κατάλογος θα σταλεί σε 20.000 αγοραστές και θα διανεμηθεί σε φυσική μορφή κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η αποκορύφωση των εορτασμών θα πραγματοποιηθεί την προτελευταία μέρα της έκθεσης, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, με το επετειακό Gala της Great Exhibitions. Η εκδήλωση υπόσχεται πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους και θα γιορτάσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στον τομέα των διεθνών εκθέσεων.

Οι προετοιμασίες για τη SIAL Paris 2024 συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, και η Great Exhibitions ανυπομονεί να υποδεχθεί τους επισκέπτες της σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του Food & Beverage παγκοσμίως.