Tourism

Τα ξενοδοχεία της Costa Navarino στο top 10 του Condé Nast Traveller

Η Costa Navarino συνεχίζει να εντυπωσιάζει διεθνώς, με τέσσερα από τα ξενοδοχεία της να κατακτούν σημαντικές θέσεις στα Readers’ Choice Awards 2024 του Condé Nast Traveller. Τα βραβεία αυτά είναι εξαιρετικά αναγνωρισμένα στον τουριστικό τομέα και αντανακλούν τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις και εμπειρίες περισσότερων από 125.000 αναγνωστών από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην κατηγορία των ξενοδοχείων, το Mandarin Oriental, Costa Navarino κατέλαβε την τρίτη θέση, αποδεικνύοντας την αριστεία του στις υπηρεσίες φιλοξενίας και την πολυτελή εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες του. Το Mandarin Oriental αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Ελλάδα και έχει ενισχύσει τη διαμονή του με νέες βίλες και υπερπολυτελείς υπηρεσίες όπως η Royal Villa, προσφέροντας απαράμιλλη θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και μοναδικές υπηρεσίες ευεξίας.

Στην κατηγορία των resorts, τρία ξενοδοχεία της Costa Navarino κατάφεραν να μπουν στην κορυφαία δεκάδα. Το The Westin Resort Costa Navarino βρέθηκε στην πέμπτη θέση, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες διακοπών για οικογένειες. Το ξενοδοχείο έχει ενισχύσει την εμπειρία των μικρών επισκεπτών με αθλητικές δραστηριότητες και ένα εντυπωσιακό υδάτινο πάρκο με έξι νεροτσουλήθρες. Παράλληλα, η συνεργασία με την Bayern Μονάχου και το NBA για προγράμματα αθλητισμού προσθέτει μοναδικές ευκαιρίες άθλησης.

Το The Romanos, a Luxury Collection Resort, που κατέλαβε την όγδοη θέση, ξεχωρίζει για την πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τις αποκλειστικές υπηρεσίες που προσφέρει. Η νέα πισίνα μόνο για ενήλικες και οι ιδιωτικές βίλες της συλλογής Ionian Exclusive προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επισκεπτών.

Το W Costa Navarino, στην ένατη θέση της λίστας, είναι ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη μουσική, τη μόδα και την ευεξία, προσφέροντας μια δυναμική και ολιστική εμπειρία. Οι νέες WOW παραθαλάσσιες βίλες και το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του resort καθιστούν την παραμονή αξέχαστη.

Οι επισκέπτες της Costa Navarino έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα και φύση μέσα από ποικίλες δραστηριότητες. Από τη συγκομιδή ελιάς και τον τρύγο μέχρι τα μαθήματα μαγειρικής, η περιοχή προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία. Για τους λάτρεις του αθλητισμού, τα τέσσερα γήπεδα γκολφ, το Mouratoglou Tennis Centre και τα θαλάσσια αθλήματα όπως καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και kitesurfing είναι μερικές μόνο από τις επιλογές.

Η Costa Navarino συνεχίζει να αποτελεί έναν κορυφαίο προορισμό διακοπών, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες για κάθε τύπο ταξιδιώτη. Οι πρόσφατες διακρίσεις στα βραβεία του Condé Nast Traveller επιβεβαιώνουν την υψηλή της θέση στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.