Exhibitions News

6) Ertha: επόμενος στόχος η αγορά της Μεγάλης Βρεταννίας

Ο Κωνσταντίνος Βαλκάνας Ceo της Ertha μας μίλησε για τα οφέλη του τσαγιού με κάνναβη στον οργανισμό μας αλλά και τα εξαγωγικά του σχέδια.

Στη φετινή Sial, η εταιρεία δειγμάτισε 11 κωδικούς που ανήκουν σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι τα αφεψήματα που έχουν ως βάση την κάνναβη, τα extra Focus Blends και τα Cold Brew.

Ευεργετικές Ιδιότητες της κάνναβης

Οι ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης στον οργανισμό σύμφωνα με τον κο Βαλκάνα είναι εξαιρετικές αφού η πρόσληψη της σε αυτή τη μορφή ως αφέψημα και σε αυτή την ποσότητα βοηθά στην ομοιόσταση αλλά και στο ενδοκανναβινοειδές σύστημα. Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα εκτελεί διάφορες λειτουργίες σε κάθε ιστό του σώματος, αλλά πάντα με τον ίδιο στόχο, αυτόν της διατήρησης ενός σταθερού εσωτερικού περιβάλλοντος παρά τις εξωτερικές διακυμάνσεις, μέσω της ομοιόστασης .
Τα ενδοκανναβινοειδή είναι απαραίτητα για τη διαδικασία της ομοιόστασης σε κάθε τομέα της βιολογικής ζωής, τομείς που κυμαίνονται από τα κύτταρα μέχρι και τον ίδιο τον οργανισμό.

Εξαγωγές

Η εταιρεία ήδη εξάγει τα προϊόντα της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Κύπρο, στη Γαλλία, στην Τσεχία, στο Βέλγιο και στην Ιταλία όμως η Σουηδία είναι και φέτος η μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στο εξωτερικό. Οι εξαγωγές κυμαίνονται λίγο παραπάνω από το 20% του τζίρου και σύμφωνα με τον κο Βαλκάνα αυτός είναι και ο δρόμος για την ευημερία της εταιρείας. Επόμενη αγορά στόχος η Μεγάλη Βρεταννία.

FYI

Η βιομηχανική κάνναβη αυτή τη στιγμή αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο!