Exhibitions News

Marinair Cargo Services: Συμμετέχει ως εκθέτης στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Marinair Cargo Services Ltd ιδρύθηκε το 2007 και συγκαταλέγεται στους ταχύτερα αναπτυσσόμενους πράκτορες μεταφορών στην παγκόσμια αγορά με σημαντική παρουσία στις υπηρεσίες θαλάσσιων, αεροπορικών, logistics και συνδυασμένων μεταφορών.

Στα χρόνια από την ίδρυσή της, η εταιρεία σημείωσε αξιοσημείωτη ανάπτυξη στην τοπική της αγορά, ακολουθούμενη από το άνοιγμα 4 υποκαταστημάτων στην ήπειρο της Ινδίας (Mumbai, Chennai, Tirupur, Tuticorin) το 2011, ενός γραφείου στο Χονγκ Κονγκ το 2014 και ενός ακόμη Ευρωπαϊκού γραφείο στην Ολλανδία το 2017! Οπλισμένοι με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία μας, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες διεθνών μεταφορών «one-stop shop» για απαιτήσεις εισαγωγών και εξαγωγών μέσω ξηράς, θαλάσσης, αεροπορικής, σιδηροδρομικής ή συνδυασμένης μεταφοράς εμπορευμάτων παγκοσμίως!

Σε αυτά τα πλαίσια η Marinair Cargo Services, συμμετέχει ως εκθέτης στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», θέλοντας να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της σε νέες αγορές.

9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Πρόκειται για μία κορυφαία έκθεση με 300 εκθέτες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, του material handling, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος, σε μια εκθεσιακή επιφάνεια άνω των 22.000 τ.μ., πλαισιωμένη και από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και συνεδριακών LOGI.C events, η οποία αναμένεται να δώσει τον «τόνο» του αναπτυξιακού παλμού της αγοράς, αποτελώντας για ακόμα μια φορά «σημείο συνάντησης». Με χιλιάδες επισκέπτες από όλο το φάσμα του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου από Ελλάδα και εξωτερικό η διοργάνωση του 2023, προσβλέπει να αποτελέσει το σημείο συνάντησης και να δώσει το ρυθμό για μια αλματώδη ανάπτυξη στα δρώμενα της χώρας μας στην επόμενη 5ετία, με σημαντικές επενδύσεις, συνεργασίες εταιρειών και δημιουργίας clusters.