Flight Mode Tourism

United Airlines: Νέες καθημερινές πτήσεις Αθήνα-Σικάγο από τις 24 Μαΐου

Η United Airlines ανακοίνωσε νέα καθημερινή απευθείας πτήση μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του κόμβου του στο Chicago O’Hare, από τις 24 2024, με την επιφύλαξη κυβερνητικής έγκρισης.

Με την εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης, η United αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα κατά σχεδόν 25% για το 2024.

Η νέα πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare βασίζεται στις υπάρχουσες πτήσεις της United από την Ελλάδα, οι οποίες θα ξεκινήσουν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι: καθημερινά εποχιακά δρομολόγια από Αθήνα προς Νέα Υόρκη/Νιούαρκ, από 31 Μαρτίου 2024 και Washington Dulles, από 15 Απριλίου 2024.

Όπως δήλωσε ο Marcel Fuchs. Διευθύνων Σύμβουλος Διεθνών Πωλήσεων της United: «Η United συνεχίζει να έχει το μεγαλύτερο και πιο ποικιλόμορφο δίκτυο σε όλο τον Ατλαντικό και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή την περαιτέρω επέκταση του δικτύου δρομολογίων μας από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ με νέα καλοκαιρινή εποχική υπηρεσία μεταξύ Αθήνας και Σικάγο O’Hare».

«Αυτή η νέα υπηρεσία, σε συνδυασμό με την νωρίτερη έναρξη των πτήσεων μας από Αθήνα προς Νέα Υόρκη/Νιούαρκ και Ουάσιγκτον Ντάουλς, σημαίνει ότι οι πελάτες μας στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν από ακόμη μεγαλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω των κόμβων των ΗΠΑ σε 114 προορισμούς σε όλη την Αμερική».

Το νέο δρομολόγιο από την Αθήνα στο Σικάγο O’Hare υπογραμμίζει την ηγετική θέση της United μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών των ΗΠΑ ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας πέρα από τον Ατλαντικό, πετώντας απευθείας από 38 υπερατλαντικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024, τους περισσότερους στην ιστορία της και περισσότερους προορισμούς από όλους τους άλλους αερομεταφορείς των ΗΠΑ μαζί.

Η United εξακολουθεί να είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που συνδέει απευθείας τις ΗΠΑ με το Ντουμπρόβνικ, τη Μάλαγα, τη Μαγιόρκα και την Τενερίφη. Το θερινό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας για το 2024 περιλαμβάνει επίσης νέες πτήσεις από Φάρο προς Νέα Υόρκη/Νιούαρκ, Βαρκελώνη προς Σαν Φρανσίσκο, την επανέναρξη της εποχικής γραμμής Ρέικιαβικ-Νέα Υόρκη/Νιούαρκ, καθώς και πρόσθετες πτήσεις από Ρώμη και Βρυξέλλες. Η United θα αυξήσει επίσης την καλοκαιρινή εποχική πτήση Μάλαγα-Νέα Υόρκη/Νιούαρκ σε καθημερινή υπηρεσία και θα ξεκινήσει την υπηρεσία νωρίτερα στις 3 Μαΐου 2024. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει νωρίτερα μερικά από τα άλλα πιο δημοφιλή εποχικά της δρομολόγια από Νίκαια, Λισαβόνα, Βαρκελώνη, Ρώμη, Μιλάνο και Νάπολη για να δώσουν στους πελάτες περισσότερο χρόνο και ευελιξία για να εξερευνήσουν προορισμούς σε όλες τις Η.Π.Α.