Leadership Updates Special Report

Νέα αντιπρόεδρος στην Intrafashion – Αναλαμβάνει η Cristina Viollaz

Ο Όμιλος Intrafashion, ένας από τους κορυφαίους «παίκτες» της ελληνικής βιομηχανίας Fast Fashion, ανακοίνωσε την ένταξη της Cristina Viollaz στη διοικητική του ομάδα από τις 4 Σεπτεμβρίου 2024. Η Viollaz αναλαμβάνει τη θέση της Αντιπροέδρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (Vice-President Business Development) και θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου. Αυτή η κίνηση στοχεύει στην εξωστρέφειας και τη διεύρυνση της παρουσίας του σε διεθνείς αγορές.

Διεθνής εμπειρία και καταξίωση

Η Cristina Viollaz διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών μόδας. Έχει συμβάλει στην ανάπτυξη παγκόσμιων brands όπως η Zara, η Tally Weijl, η Douglas, και η S. Oliver Group, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια κατείχε τη θέση της Αντιπροέδρου και Διευθύντριας Επιχειρησιακής Λειτουργίας (COO) στον μεγαλύτερο όμιλο λιανεμπορίου της Μέσης Ανατολής, τον Group Alshaya. Οι γνώσεις και οι δεξιότητές της στην εδραίωση αγορών και τη στρατηγική ανάπτυξη αναμένεται να ενισχύσουν το όραμα της Intrafashion για διεθνή εξάπλωση.

Νέα στρατηγική εξωστρέφειας

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrafashion, Δημήτρης Ματεμτζής, δήλωσε ότι η προσθήκη της Viollaz στη διοίκηση είναι κομβικής σημασίας για τη μετάβαση του Ομίλου σε διεθνές επίπεδο. «Η Cristina θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική μας για την εδραίωση της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου μας και την επέκταση σε αγορές του εξωτερικού», δήλωσε ο κ. Ματεμτζής. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η εμπειρία της Viollaz σε παγκόσμιους κολοσσούς θα ενισχύσει το σχέδιο της Intrafashion να γίνει ένας αναπτυσσόμενος διεθνής παίκτης στο χώρο της μόδας.

Η δήλωση της Cristina Viollaz

Από την πλευρά της, η Cristina Viollaz εξέφρασε την ενθουσιώδη προσμονή της για τη νέα αυτή πρόκληση. «Είναι μεγάλη μου τιμή να ενταχθώ σε έναν από τους πιο υποσχόμενους ομίλους μόδας στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της διεθνούς παρουσίας της εταιρείας, τόσο στα υφιστάμενα, όσο και σε νέα εμπορικά σήματα», σχολίασε η Viollaz. Τόνισε επίσης ότι η εμπιστοσύνη που της έδειξε ο κ. Ματεμτζής αποτελεί για εκείνη κινητήρια δύναμη, καθώς θα συνεργαστεί με μια καταξιωμένη ομάδα για την επίτευξη των στόχων του Ομίλου.

Το μέλλον της Intrafashion

Η προσθήκη της Cristina Viollaz στη διοίκηση της Intrafashion σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον Όμιλο, ο οποίος στοχεύει στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του σε διεθνές επίπεδο. Με έμφαση στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη συνεχή αναβάθμιση των brands του, ο Όμιλος Intrafashion φαίνεται έτοιμος να κατακτήσει νέες αγορές και να εξελιχθεί σε έναν ισχυρό διεθνή «παίκτη».